Holiday home with 84 acres and its own CONCERT HALL, a reimagined shepherd's hut and an 'upside down' dwelling complete with a lift are unveiled as contenders for the title of Grand Designs House of the Year - sliding wall dividers

by:EBUNGE     2019-08-22
Holiday home with 84 acres and its own CONCERT HALL, a reimagined shepherd\'s hut and an \'upside down\' dwelling complete with a lift are unveiled as contenders for the title of Grand Designs House of the Year  -  sliding wall dividers
A huge holiday home, enough to accommodate its own concert hall, the quirky look of the traditional shepherd's cottage in Scotland Heights and the "upside down" residence suitable for retired owners are all rated by the Royal Academy as the best residential UK architect of the year
RIBA has compiled thelonglist for 2017 RIBA Annual home Award-
The country's most prestigious award for new homes or expansion projectsand the jaw-
The attribute deletion that will make it a "local" category was first explored by Kevin McCloud in the grand design of Channel 4.
Using natural materials to adapt to the surroundings, these properties are highly praised by the judge for their unique sympathetic design.
Grand design of the new series: home of the year, follow Kevin to visit a list of modern residences that have been awarded the Award.
Here, FEMAIL can see the first competitors. . .
Take care of WOODOn a huge 84-
Akry Manor near Kent is located in a striking wood of love, a holiday home with a unique red roof and its own concert hall.
Its unique design is inspired by traditional oast houses that were used to dry hops for the country's breweries, many of which have now become families.
Kevin McCloud described Macdonald Wright Architects and the modern architecture country office as "oast house on steroids ".
The extraordinary house took three years to design and three more years to build.
It covers a huge 1, 443sqm rocky outcrops that accommodate three generations of a large family
In short, they all have a place to enjoy their time together.
The property consists of four separate oast houses built around the main core, which visitors enter through galleries and concert spaces, leading to the main public living area on the lower floor with a hidden courtyard in the center, for "quiet meditation ".
The house divides the estate into separate sections described by Kevin McCloud as "hidden passages "--
Provide every branch of family privacy in their own accommodation.
If a child gets lost, they will communicate through the intercom.
Located on a farm in Northumberland, shawhouse is a perfect example of combining old with new.
The "up" carbon and farmhouse, which cost 420,000, was built with inspiration from traditional old villas with livestock at the bottom and living areas at the top.
The bedroom is on the first floor and there is a spacious living area upstairs with amazing views.
It was built by Mawsham architects using local quarries and larch wood near the Scottish border for retirees Anne and Tony Pender and their son Richard
The building is located next to a courtyard with an old stable block in it and is now used as a luxury study.
On the first floor there are three bedrooms and a utility room with a huge open kitchen and living room on the top floor.
The unconventional layout means that the living area upstairs benefits from the extra space and height, not to mention the inspiring views from the large windows. A double-
The high corridor at the entrance leads to the comfortable master bedroom, and if the stairs get too annoying in the morning, the owner can take the elevator to the first floor.
Excellent environmental certification for families, as well as attractive ways to collaborate with new works and old existing farm buildings
The judges of the Royal Institute of Architects were impressed by the existence, which they said was a "meeting between the two, beautifully presented and calm ".
HILL housewarming Anne Claxton and Mike Keys lived in their bathroom bungalow for ten years and then they started to transform it into an ambitious HILL House to give themselves time to immerse themselves in this
They finally took their three.
After getting the green light from the planner, the bed bungalow and the rebuilding of the property, the planner initially hesitated whether the proposed design would be combined with the buildings listed nearby.
The property is located on the third acre of an acre, built in multiple square meters, and consists of two blocks built with a surprisingly similar brick to the Bath Stone used elsewhere in the city.
The entrance corridor leads to a study that connects half of the building --
Where their two daughters live, they have their own private entrance.
The other half is the master bedroom and the open living room and kitchen area.
Adrian Nielsen, a senior protection officer at the local council, initially took a cautious approach to the proposed building, but he began to see how modern buildings could be injected in a sensitive manner.
"This is a sensitive location, there are many listed buildings, and we are concerned about whether these buildings will not respect this background and actually not only strengthen the setting of these buildings, but also strengthen the protected areas, he explained.
"It does prove that you can deviate from classical architecture and you can succeed even in places like Bath.
Architect Stephen David and wife Laura Lewis
Museum curator Davis began the renovation of their London home, changing its appearance to 90 degrees, making it parallel to the road.
Surrounded by traditional terraces innovative two
The bedroom of 'no49' is of course very conspicuous.
Built around the central kitchen and dining room, there is a studio and a bedroom downstairs with a master bedroom and a TV room upstairs that can also be used as a guest room.
Host Kevin McCloud explains how the couple "rewrote the classic layout" and they gave up the traditional rooms and gave up the storage space to each other through a series of sliding doors and acting as wall dividers
He picked out the wooden spiral staircase leading to the master bedroom as part of his favorite house.
Laura's touch is obvious indoors, and Kevin describes the feeling as "very interesting" and every corner is used for a unique decoration.
She explained: "It's about having something that's not too messy but has very little collection.
You have corners and gaps when you live in an old house, so we are very conscious not to design them because you need corners and gaps.
They have characters and you can display your objects.
"Even the utility rooms are precisely organized with hanging boards and tool displays.
The property has also won praise from its neighbors, who are raving about the design.
People were flattered by him.
Architect Stephen
One person said that I had decided to build a house on our street, and there was a lot of pride in that, while the other added that the House had "improved our horizons ".
Four years ago, FERNAIG COTTAGEOutdoor outdoor enthusiasts Scampton and Andy Barnett bought the shabby shepherd's cottage in Scotland Heights for £ 100,000.
They were so fascinated by the original building that they decided to renovate the interior and build an updated replica to put next to it instead of pushing it down.
They were determined to keep the site intact and even went to Sweden to order a custom site
The painted tin roof of the new structure perfectly matches the color of the original building.
The two buildings jointly created the beautiful Fernaig Cottage.
For more than four years, the couple have worked with a local builder to develop and plan the building to maintain its agricultural heritage.
The gentle diligence of the couple, RIBA saidhad]
Strengthen the remote corners of Scotland.
The original cottage has three bedrooms and a bathroom, while the new double extension has an open living and dining area.
The two finalists for the RIBA prize will be broadcast on Channel 4 at eight o'clock P. M. this evening.
Custom message
Chat Online 编辑模式下无法使用
Chat Online inputting...