Designs on the best of both worlds - building a partition wall

by:EBUNGE     2019-08-16
Designs on the best of both worlds  -  building a partition wall
PROVIDENCE —
On the traditional university campus of Brown University, this is a strange duck.
It even looks like a duck, maybe a Cubist duck, square and block, but the tail feathers are tilted up.
Brown's Center for Creative Arts at New glanov.
It is located on the university's new campus Trail, a pedestrian street connecting the old campus of Brown University and the former Pembroke College, and is now incorporated into Brown University.
The building is delle Scofidio renvlo.
They are a New York company at the Boston waterfront Institute of Contemporary Art.
They are also architects of the New York high-speed rail transformation.
The feathers I am talking about are part of the exterior skin of the building.
Most of the particles are wrapped in gray zinc plates.
At the back of the building, the panels are squeezed up so that you can see the windows behind them.
Looks silly-at-
I touched a building that would otherwise be the big winner.
There are two things about a good art center.
Some say the artists do the best in the huge anonymous loft, so that's what they should have.
Others argue that no, art architecture should be as bold and creative as the work that will be created in it.
The Harvard Carpenter Center by the famous architect le cobussier is an example of the second view.
The first example is any factory or warehouse that was converted into a studio in Somerville or south end.
The charm of Granov is that it tries to make it both successful and successful.
It's a bunch of simple loft spaces, but the way they are laid out is clever and practical.
You can simply master the unique organization of Granoff by looking at the front, mainly glass.
Granov looks like someone took a big knife and gave it to a simple four.
Story building, cut it in half, slide the left half up half the story.
In other words, the floor is deliberately misplaced, just like an earthquake.
Along the separation plane through the "knife", a piece of clear glass separates two and a half.
Actually, it's two glasses. there's an 8-
Inch air space for acoustic separation.
As a result, anyone standing in a studio can look up or down through an internal glass wall to see what happened to the studio in the other half of the building.
Therefore, the main space of all Granov can be seen not only from the outdoors, through the glass facade, but also through the glass partition to see each other.
The mantra you keep hearing when you talk to Granoff's users is "crossfertilization.
Different activities should be visible to each other and should learn from each other.
The architecture of this interaction is a diagram.
Besides watching-
Through the studio, another major architectural activity in glanov is to rise like a free staircase
The tree standing in the middle of the building.
The stairs have a platform on each half floor to enter the studio.
Seats are placed on the platform with video and other media, so it can be used as a workshop, social or learning space.
Charles Renfrow, partner at ds r, said: "We want the feeling of an industrial loft . "
The material is muted and there are gray, concrete or black steel structural columns stained with concrete or wood on the floor. Even the 218-
The auditorium managed to imply an industrial origin, and its walls were loosely used in a similar 2-by-4s.
Glanov is a place for free spirits.
There is no fixed use for all spaces.
Almost no one here is permanent.
In any area of study, any Brown University faculty member can propose to spend a semester in the studio, camping there more or less and opening a course.
As long as it explores the connection between art and other fields, this course can discuss any topic.
This helps to understand that Granov is a 1960-year-old child.
At the end of that turbulent decade, in 1970, Brown, like many schools, was hit by a revolution.
The students persuaded the teachers to abolish the old curriculum and replaced it with a wider choice.
Since then, students at Brown University have begun to invent their own study plans.
If they want to try, they can take a course in areas they know little about and ask to do so without grades.
They will get a simple pass or fail, and if they fail, the course will be removed from their records.
The idea is to encourage experiments, too, to cross
Fertilization between disciplines.
Richard Fishman, director of glanov, is a major client of the building.
He remembers 1970.
"I was here at the time, and in the first lesson I taught under the new system, I worked with a mathematician and a biologist.
This is a real cross.
Experience in discipline
The hope of Fishman is that glanov will integrate art more into this fusion.
He admitted to being influenced by the MIT Media Lab.
During a recent visit, a group of Brown business school students took up a studio and signed up to learn how to "make things" with their hands ".
In addition, every student is inventing a new instrument.
Not only imagination or painting, but actually manual
Make a physical model using an array of materials and tools provided by the building.
Architects, like other artists, sometimes fall in love with their inventions. The split-
The horizontal shear of Granov is reminiscent of the design that the architect has done for a museum that has never been built.
They used a trick in the ongoing renovation of Lincoln Center in New York, which is to pull up a corner and look inside.
I really appreciate Granov.
As for the corners like birds, the architects explained, "They are like a woman pulling the hem of her pleated skirt.
I think they're just a way to mark the building with "Hey guys, the architect is also the artist" information.
No need for them.
Robert Campbell, a global architecture critic, can be reached at camglobe @ aol. com. .
Custom message
Chat Online 编辑模式下无法使用
Chat Online inputting...